AnaSayfa / Genel / Kahve falında kupa kızı görmek

Kahve falında kupa kızı görmek

Kahve falında kupa kızı görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, kindar olacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kupa kızı gördüyseniz:

  • Merak etmeyin bunu başaracaksınız.

Kahve falında kupa kızı görmek engellerin ortadan kalkacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işaret eder.

Kahve falında kupa kaldırmak kazançlı işler yapılacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında kırık kupa görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porselen kupa görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kupa almak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kupa ası görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, esenlik bulacağına delalettir.

Kahve falında cam kupa bardak görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kupa bardak görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir