AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak kupa görmek

Kahve falında bardak kupa görmek

Kahve falında bardak kupa görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardak kupa gördüyseniz:

  • Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var.

Kahve falında kupa bardak kırmak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında kupa bardak almak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, dünya malına kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kupa bardak görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hak yolunu bulacağına delalet eder.

Kahve falında bardak kupa görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kupa bardak görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kupa bardak görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kupa kazanmak tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına yorulur.

Kahve falında kupa çekmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, malının ve parasının ziyan olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir