AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil köprü görmek

Kahve falında yeşil köprü görmek

Kahve falında yeşil köprü görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil köprü gördüyseniz:

  • Algılarınız açık olsun.

Kahve falında yeşil köprü görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprü görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında buzdan köprü görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında köprüden zor geçmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir köprüden geçmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalettir.

Kahve falında arabayla köprüden uçmak hayal kırıklığı yaşanacağına, araba alınacağına işaret eder.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet eder.

Kahve falında köprünün üzerinde olmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir