AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı ülkede çalışmak

Kahve falında yabancı ülkede çalışmak

Kahve falında yabancı ülkede çalışmak rahatın ve konforun geleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı ülkede çalışmak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yabancı ülkede çalışmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı ülke gitmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı ülkeye taşınmak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı ülkeden birini görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine inanılır.

Kahve falında yabancı ülkenin başbakanını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına inanılır.

Kahve falında yabancı bir ülkede gezmek kapanan bütün kapıların açılacağına, istediği başarıyı göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı ülkeye yerleşmek sağlıklı ve zinde olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı ülkede yaşamak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir