AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye vermek

Kahve falında altın kolye vermek

Kahve falında altın kolye vermek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kolye vermek gördüyseniz:

  • Bazı olayların iç yüzü aydınlanabilir, gerçekler ortaya çıkabilir.

Kahve falında geline altın kolye takmak rızkın artacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın melek kolye görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında büyük altın kolye takmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında altın kolye ve küpe görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına inanılır.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında altın kolye ucu görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın rengi kolye görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir