AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın melek kolye görmek

Kahve falında altın melek kolye görmek

Kahve falında altın melek kolye görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, bilgilerle donanacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın melek kolye gördüyseniz:

  • Belli nedenler üzerine düşünürken herkesi içine alacak şekilde düşünmenizde fayda var.

Kahve falında altın melek kolye görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında melek kolye görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında melekli kolye görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Kahve falında altın kolye takmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet eder.

Kahve falında altın gümüş kolye görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine alamet eder.

Kahve falında altın kolye yapmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın kolye kırmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir