AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye ucu görmek

Kahve falında altın kolye ucu görmek

Kahve falında altın kolye ucu görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, elinin döneceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, rahat bir nefes alınacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına delalet eder.

Kahve falında altın kolye ucu gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınıza göre yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemelerin veya yer değişikliğinin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında altın kolye ucu bulmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kolye ucu görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye ucu almak rızkından olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kolye ucu görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolye ucu bulmak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş kolye ucu görmek işlerdeki karın artacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kalpli kolye ucu görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında kolye ucu kaybetmek maneviyata daha çok önem verileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir