AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıklar görmek

Kahve falında cam kırıklar görmek

Kahve falında cam kırıklar görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, ilerleyemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklar gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında cam kırıkları süpürmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cam eşya görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırığı yemek yaşadığı zorluğun biteceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında camı kırık araba görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına yorulur.

Kahve falında camın kırık olduğunu görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kırığı görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir