AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalpli kolye ucu görmek

Kahve falında kalpli kolye ucu görmek

Kahve falında kalpli kolye ucu görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, günahlara, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalpli kolye ucu gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında kalpli kolye ucu görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş kalpli kolye görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kalpli kolye almak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kalpli kolye takmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kalp kolye görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalp kolye takmak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında kalp şeklinde kolye görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kalpli kolye görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir