AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye ucu bulmak

Kahve falında altın kolye ucu bulmak

Kahve falında altın kolye ucu bulmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, iş sahibi olunacağına, şaşkın olacağına inanılır.

Kahve falında altın kolye ucu bulmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya kıskanç kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında altın kolye ucu bulmak sevincinin üzüntüye döneceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolye ucu bulmak bereketli ve hayırlı olacağına, iç açıcı sözlere işarettir.

Kahve falında altın kolye ucu görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına inanılır.

Kahve falında altın kolyeler bulmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın yüzük ve kolye bulmak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak malının, parasının ve canın güvende olacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına alamet eder.

Kahve falında altın kolye bulduğunu görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzük kolye bulmak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir