AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye ucu almak

Kahve falında kolye ucu almak

Kahve falında kolye ucu almak mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, işlerinin yaver gideceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, ilim irfan öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında kolye ucu almak gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz durumunda yepyeni çevrelere açılabilme şansını yakalayacaksınız.

Kahve falında altın kolye ucu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, yarınlarına inanacağına rivayet eder.

Kahve falında kolye ucu almak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kalpli kolye ucu görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolye ucu görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye ucu kaybetmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kolye ucu bulmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sorunların yakında son bulacağına inanılır.

Kahve falında gümüş kolye ucu görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında altın kolye ucu bulmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir