AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye ucu bulmak

Kahve falında kolye ucu bulmak

Kahve falında kolye ucu bulmak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, düşmanına galip geleceğine inanılır.

Kahve falında kolye ucu bulmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kolye ucu bulmak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kolye ucu bulmak büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye ucu görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolye ucu almak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine alamet eder.

Kahve falında kolye ucu görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine alamet eder.

Kahve falında kolye ucu kaybetmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, yeni bir semte taşınılacağına delalettir.

Kahve falında altın kolye ucu görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalpli kolye ucu görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir