Kahve falında cam fanus görmek

Kahve falında cam fanus görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında cam fanus gördüyseniz:

  • Duygularınız, arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde davranışlarınızı yönlendirebilir.

Kahve falında cam fanus görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işarettir.

Kahve falında cam fanus içinde balık görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalettir.

Kahve falında cam fanusta balık görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına alamet eder.

Kahve falında fanusta yılan görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında balık fanusu görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında fanusta balık görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fanusta süs balığı görmek iyilik görüleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına inanılır.

Kahve falında fanus görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir