AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam eşyalar görmek

Kahve falında cam eşyalar görmek

Kahve falında cam eşyalar görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ona şifa olmayacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, ticarette zarar edeceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam eşyalar gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir.

Kahve falında cam eşya kırmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, zamandan da kar edeceğine alamet eder.

Kahve falında cam eşya görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam eşyaları kırmak hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kırık cam eşya görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camdan eşya görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam mutfak eşyası görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında cam süs eşyası görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulur.

Kahve falında camdan eşya atmak güzel bir hayatı olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir