AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil cam bardak görmek

Kahve falında yeşil cam bardak görmek

Kahve falında yeşil cam bardak görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, daha sonra işlerin açılacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil cam bardak gördüyseniz:

  • İlişkiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında yeşil cam bardak görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam bardağı görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında çok fazla cam bardak görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında boş cam bardak görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine delalettir.

Kahve falında temiz cam bardak görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam su bardağı görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalet eder.

Kahve falında kırık cam bardak görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir