Kahve falında yeni cam bardak görmek

Kahve falında yeni cam bardak görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, her zaman çok başarılı olacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işarettir.

Kahve falında yeni cam bardak gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Kahve falında yeni cam bardak görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli cam bardak görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam tabak bardak görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine rivayet eder.

Kahve falında cam bardak dizmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardak toplamak elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak çiğnemek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardakta çay görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir