AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardak almak

Kahve falında cam bardak almak

Kahve falında cam bardak almak çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, yeni adımlar atacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam bardak almak gördüyseniz:

  • Bir an önce kendiniiz affettirmenin yolunu bulun.

Kahve falında cam bardağı kırmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında kirli cam bardak görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardak atmak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü cam bardak görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cam bardak dizmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir