AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam ayna görmek

Kahve falında cam ayna görmek

Kahve falında cam ayna görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, yüzünün hep güleceğine işarettir.

Kahve falında cam ayna gördüyseniz:

  • Bazı konularda geri adım atabilme fırsatı söz konusu olabilir.

Kahve falında cam ayna kırmak gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında cam ayna görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sadece ayna görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalettir.

Kahve falında birinin ayna kırdığını görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında aynada saç görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, eğer işsizse iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında aynada kendini genç görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde ayna görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü ayna görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir