AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü ayna görmek

Kahve falında bir sürü ayna görmek

Kahve falında bir sürü ayna görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü ayna gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Kahve falında bir sürü ayna görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada kendini genç görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynada gözüne bakmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında aynada kendini sakallı görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayna aldığını görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalettir.

Kahve falında güzel ayna görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında el aynası görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ayna satın aldığını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir