AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden altın kolye almak

Kahve falında ölüden altın kolye almak

Kahve falında ölüden altın kolye almak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kederinin dağılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden altın kolye almak gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişilerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediginiz zevki alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında ölüden altın kolye almak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında altın kolye saklamak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında isim yazan altın kolye görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kolye hediye etmek fesada ve haksızlığa karışacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde altın kolye görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kopmuş altın kolye görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kolye kaybetmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir