AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalarken yakalanmak

Kahve falında çalarken yakalanmak

Kahve falında çalarken yakalanmak çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Kahve falında çalarken yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında çalarken yakalanmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şey çalarken yakalanmak hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çalar saat satın almak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işarettir.

Kahve falında kaset çalar görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında çalar saat almak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine işarettir.

Kahve falında davul çalarken oynamak hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cd çalar görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında birini para çalarken görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir