AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmakla saç yakmak

Kahve falında çakmakla saç yakmak

Kahve falında çakmakla saç yakmak borçların kısa sürede ödeneceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çakmakla saç yakmak gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Kahve falında çakmakla saç yakmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işaret eder.

Kahve falında çakmakla ocak yakmak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işarettir.

Kahve falında çakmakla yakmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına inanılır.

Kahve falında çakmakla sigara yakmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, ev taşımaya işarettir.

Kahve falında çakmakla mum yakmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çakmakla ateş yakmak kısa süreli karlar elde edileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta çakmak yakmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sigara ve çakmak görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir