AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmak ateş görmek

Kahve falında çakmak ateş görmek

Kahve falında çakmak ateş görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çakmak ateş gördüyseniz:

  • Nasihat veren büyükbaba edası yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Kahve falında çakmakla ateş yakmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, paraya ve mala kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çakmak ateş görmek ailesini kaybedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çakmak ateşi görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında çakmakla mum yakmak geçimin daha kolay hale geleceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok çakmak görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında yere kazık çakmak satışların düşeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden çakmak almak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında birine çakmak vermek sorunlu bir döneme girileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir