AnaSayfa / Genel / Kahve falında çadırda kalmak

Kahve falında çadırda kalmak

Kahve falında çadırda kalmak hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına yorulur.

Kahve falında çadırda kalmak gördüyseniz:

  • Her alanda bilginizi arttırmaya çalışmalısınız.

Kahve falında çadırda kalmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında çadıra girmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çadır kurmak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, hayırlı haberler getireceğine işarettir.

Kahve falında çingene çadırı görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çadırda yatmak güç, kudret ve iman sahip olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı çadır görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çadırda oturmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında mavi çadır görmek her geçen gün sorunların artacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir