AnaSayfa / Genel / Kahve falında çadırda oturmak

Kahve falında çadırda oturmak

Kahve falında çadırda oturmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına delalettir.

Kahve falında çadırda oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Kahve falında çadırda oturmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çadıra taşınmak huzur ve saadet bulacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında çadırda yaşadığını görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çadır görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı çadır görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah çadır görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına işarettir.

Kahve falında deniz kenarında çadır görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu çadır görmek saygın biri olacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir