AnaSayfa / Genel / Kahve falında çadırda yatmak

Kahve falında çadırda yatmak

Kahve falında çadırda yatmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında çadırda yatmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da değer verdiğiniz şeyleri çok az gayret sarfederek elde edebilirsiniz.

Kahve falında çadırda yatmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret eder.

Kahve falında dağa çadır kurmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çadıra girmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, yaşama hevesinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında kara çadır görmek birçok iş teklifi alınacağına, harama göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızılay çadırı görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu çadır görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çadır kurmak hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında mavi çadır görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir