AnaSayfa / Genel / Kahve falında çadıra girmek

Kahve falında çadıra girmek

Kahve falında çadıra girmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında çadıra girmek gördüyseniz:

  • Makul düşünüp düşünmediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında çadıra girmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, şöhretli biri olunacağına yorulur.

Kahve falında çadır görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene çadırı görmek zahmete düşeceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içine çadır kurmak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kızılay çadırı görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında dağa çadır kurmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çadır kurulduğunu görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çadırın yandığını görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, maaşının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir