AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çadır görmek

Kahve falında mavi çadır görmek

Kahve falında mavi çadır görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, kurulu düzeni olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında mavi çadır gördüyseniz:

  • Sana yardım etmek isteyen dostların uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında mavi çadır görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta çadır görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çadır kurulduğunu görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında kızılay çadırı görmek uzaktan haberler işiteceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurulu çadır görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında turuncu çadır görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taziye çadırı görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının da eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çadır yandığını görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir