AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çadır kurmak

Kahve falında beyaz çadır kurmak

Kahve falında beyaz çadır kurmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, kısmetin kapanacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, daha fazla para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çadır kurmak gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz çadır kurmak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda çadır kurmak ekmeğinin azalmayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çadır kurmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içine çadır kurmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında dağa çadır kurmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, duygularını açığa vuracağına işarettir.

Kahve falında beyaz çadır görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çadırda yaşadığını görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze çadırı görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir