AnaSayfa / Genel / Kahve falında cadde geçmek

Kahve falında cadde geçmek

Kahve falında cadde geçmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına delalet eder.

Kahve falında cadde geçmek gördüyseniz:

  • Tutulmalar sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Kahve falında cadde geçmek mutluluğun kapıyı çalacağına, gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında caddeden geçmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında caddeden karşıya geçmek kişisel problemlerini çözeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında cadde görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında caddede oturmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet eder.

Kahve falında cadde süpürmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ışıklı cadde görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Kahve falında caddede namaz kılmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir