AnaSayfa / Genel / Kahve falında cadde süpürmek

Kahve falında cadde süpürmek

Kahve falında cadde süpürmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında cadde süpürmek gördüyseniz:

  • Biraz yan tribünde kalıp, etrafta olan biteni anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında cadde süpürmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında caddede koşmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında caddede yürümek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında geniş cadde görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında büyük cadde görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cadde yıkamak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş cadde görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık caddede yürümek yeni adımlar atacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir