AnaSayfa / Genel / Kahve falında caddeden geçmek

Kahve falında caddeden geçmek

Kahve falında caddeden geçmek hayatınızın neşe dolacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarısızlığa düşeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caddeden geçmek gördüyseniz:

  • Eski iş birlikleri veya ortaklıklar umulanı vermeyebilir.

Kahve falında cadde geçmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caddeden karşıya geçmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caddeden geçmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında büyük cadde görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında geniş cadde görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında ana cadde görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya işaret eder.

Kahve falında caddede oturmak hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında caddede namaz kılmak neşesini kaçıracağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir