AnaSayfa / Genel / Kahve falında caddede oturmak

Kahve falında caddede oturmak

Kahve falında caddede oturmak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Kahve falında caddede oturmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ihmalleri, detayları, hataları ya da yanlışları görmezden gelip, sosyal yaşamınıza ait aktivitelere katılma eğiliminiz yüksek olabilir.

Kahve falında caddede oturmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine işarettir.

Kahve falında caddede namaz kılmak verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında cadde yıkamak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz cadde görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caddeden karşıya geçmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş cadde görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına işarettir.

Kahve falında caddede koşmak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına inanılır.

Kahve falında karanlık caddede yürümek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir