AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu yolda gitmek

Kahve falında buzlu yolda gitmek

Kahve falında buzlu yolda gitmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında buzlu yolda gitmek gördüyseniz:

  • Birkaç gerçeğe dayanarak çıkarımlarda bulunmak duygusal karmaşalara neden olabilir.

Kahve falında arabayla buzlu yolda gitmek eğlenceli günler yaşayacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda gitmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu yolda yürümek işlerin düzgün gideceğine, yenileneceğine ve can bulacağına yorulur.

Kahve falında buzlu yolda kaymak ne yöne gideceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu yolda araba kullanmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında buzlu yolda düşmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında buzlu yolda yürüdüğünü görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir