AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzun içinde yüzmek

Kahve falında buzun içinde yüzmek

Kahve falında buzun içinde yüzmek kazalardan ve belalardan korunacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzun içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Size yararı dokunabilecek kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında buzun içinde yüzmek gelişim içine girileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz içinde yüzmek sorunlarının sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında buzlu denizde yüzmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzda yüzmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, umutlarının kırılacağına alamet eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek hayat içinde çok rahat edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında buzlu havuzda yüzmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında buzlu gölde yüzmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir