AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu kola içmek

Kahve falında buzlu kola içmek

Kahve falında buzlu kola içmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kazancının tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu kola içmek gördüyseniz:

  • Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız.

Kahve falında buzlu kola içmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu kola görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında siyah kola içmek ilerleyemeyeceğine, hak yolundan ayrılacağına işarettir.

Kahve falında kana kana kola içmek idealist davranacağına, insanları sakinleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kola içmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya rivayet eder.

Kahve falında sarı kola içmek borçların kısa sürede kapanacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına alamet eder.

Kahve falında kola iğne yapmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Kahve falında kola saat takmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir