AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu içecek içmek

Kahve falında buzlu içecek içmek

Kahve falında buzlu içecek içmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu içecek içmek gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının ayağınızın altında dolaşmaması gerekiyor.

Kahve falında buzlu içecek içmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında buzlu içecek görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk içecek içmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tatlı içecek içmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yüksek mertebeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında asitli içecek içmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı içecek görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında ölüden içecek almak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine içecek vermek yapılan ortaklıkların bozulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir