AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu su vermek

Kahve falında buzlu su vermek

Kahve falında buzlu su vermek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında buzlu su vermek gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı konulardaki duruşunuzu, pozisyonunuzu veya fikirlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında buzlu su içtiğini görmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu suya düşmek yakında başlayacak aşk macerasına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz ve su görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında buzlu suyun içine düşmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu su vermek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu su üzerinde yürümek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında suların buz tuttuğunu görmek onu darda bırakmayacağına, gelirinin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu suya atlamak pişman olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir