AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu nehir görmek

Kahve falında buzlu nehir görmek

Kahve falında buzlu nehir görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sohbetinin bozulacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında buzlu nehir gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Kahve falında buz tutmuş nehir görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlu nehir görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, verimli olacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nehirde yüzmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında nehirde balık yakalamak harcama gücünün artacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renkte nehir görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirde yüzen balıklar görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir