AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde yüzen balıklar görmek

Kahve falında nehirde yüzen balıklar görmek

Kahve falında nehirde yüzen balıklar görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, zor bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında nehirde yüzen balıklar gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında nehirde yüzen balıklar görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehirden yüzerek geçmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında balıklarla dolu nehir görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balıklı nehir görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nehirde büyük balık görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında nehirde balık tutmak duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde balık görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında nehirden balık yakalamak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir