AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkte nehir görmek

Kahve falında yeşil renkte nehir görmek

Kahve falında yeşil renkte nehir görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkte nehir gördüyseniz:

  • Hangi konularda verimli olabileceğinizi düşünüyorsanız o alana yönelin.

Kahve falında yeşil renkte nehir görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli nehir görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil nehirde yüzmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işarettir.

Kahve falında yeşillik ve nehir görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil nehir görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehir ve yeşillik görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi ve yeşil renk görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk giymek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir