AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek ticaret adamı (kadını) olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler içinde olup, yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iyilik ve güzellik bulacağına delalettir.

Kahve falında bulanık nehirde yüzmek sıkıntı yaşanacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine delalet eder.

Kahve falında nehirde yüzmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında nehirde yüzdüğünü görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil nehirde yüzmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli nehirde yüzmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine delalettir.

Kahve falında nehir yüzmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işaret eder.

Kahve falında bir nehirde yüzmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile huzurunuzun bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir