AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kola içmek

Kahve falında siyah kola içmek

Kahve falında siyah kola içmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kola içmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Kahve falında siyah kola içmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kız çocuğunun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kola içmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kola içmek kesesinin her daim dolu kalacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu kola içmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kana kana kola içmek canının kıymetini bileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kola görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kola doldurmak yüzünün eskisi gibi güleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kola girmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir