AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola sarılmak

Kahve falında kola sarılmak

Kahve falında kola sarılmak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, maddi konuda zayıflayacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kola sarılmak gördüyseniz:

  • Yeni maddi düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında sarı kola içmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sorunlarını teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kola görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kola sarılmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra inanılır.

Kahve falında kola çalmak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında kola şişesi görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında kola ağda yapmak çok büyük bir acı duyacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında bakkaldan kola almak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kola içmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir