AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kola görmek

Kahve falında sarı kola görmek

Kahve falında sarı kola görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına alamet eder.

Kahve falında sarı kola gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında kola sarılmak refaha erişileceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı kola görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına delalet eder.

Kahve falında sarı kola içmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle kol kola yürümek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına rivayet eder.

Kahve falında kola faça atmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında kola fanta görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında kola içmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine rivayet eder.

Kahve falında saati kola takmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir