AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu havuzda yüzmek

Kahve falında buzlu havuzda yüzmek

Kahve falında buzlu havuzda yüzmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, yatırımların heba olacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Paranızı size getirisi olacak şekilde harcamalı veya değerlendirmelisiniz.

Kahve falında buzlu havuzda yüzmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalettir.

Kahve falında buz tutmuş havuz görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında buzlu havuz görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu havuza girmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında buzun içinde yüzmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzda yüzmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz içinde yüzmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, kısmetlerinden olacağına delalettir.

Kahve falında buzlu gölde yüzmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir