AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu çay görmek

Kahve falında buzlu çay görmek

Kahve falında buzlu çay görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında buzlu çay gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında buzlu çay görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda araba kullanmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu nehir görmek geride bırakacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu dondurma görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında buzlu karda yürümek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında karlı buz görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz ve kar görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yolların buz tuttuğunu görmek para kazanmaya başlayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir