AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı buz görmek

Kahve falında karlı buz görmek

Kahve falında karlı buz görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, ekmek bulamayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalet etmektedir.

Kahve falında karlı buz gördüyseniz:

  • Hiç bir konuda fazla açılmamalısınız.

Kahve falında karlı buzlu yol görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karlı buzlu dağ görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu kar görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında karlı buzlu yolda yürümek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz ve kar görmek sabrını zorlayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı buz görmek elindekini de bitireceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında kar ve buz görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir