AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz ve kar görmek

Kahve falında buz ve kar görmek

Kahve falında buz ve kar görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında buz ve kar gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin gelişmesine yardımı dokunacak konuşmaları başlatabilirsiniz.

Kahve falında buzlu kar görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı buzlu yol görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı buzlu yolda yürümek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz ve kar görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işarettir.

Kahve falında kar ve buz görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı buz görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karlı buzlu dağ görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir