AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz kırmak

Kahve falında buz kırmak

Kahve falında buz kırmak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında buz kırmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında buz kırmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, can sıkıcı haberler almaya rivayet eder.

Kahve falında buzu kırmak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında buzlu cam kırmak yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz paten kaymak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz buz görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işarettir.

Kahve falında buzlu denize düşmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzda araba görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında buzda paten yapmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir